Not happened much

Nu har jag inte bloggat på ett tag. Sen sist jag bloggade har det inte hänt så jätte mycket kanske, men ändå lite grejer har hänt. Häromdagen hittade jag en soffa på en loppissida på Facebook för endast 700 kr inklusive bensinpengar. Kanon att personen kunde komma med den hit, då de flesta inte vill eller själva kan komma med den. När personen som hade soffan kom med den så fick vi den för 500 kr istället inklusive bensknpengar, för den var slitnare än vad hon trodde. Grejen var ju egentligen att vi skulle slänga den soffan vi hade och vänta med att skaffa en ny, för att slippa släpa på en soffa till den nya lägenheten, men när det var så pass billigt så kunde jag inte låta bli att slå till. Soffan är en divan också, precis vad jag har önskat mig jättelänge! Älskling och jag fick bära upp soffan själva upp till lägenheten, bara två trappor men det var ändå jobbigt men som tur var kunde man bära den i två delar.

Och i lördags förra veckan var jag och Joanna hos N och drack lite då hon hade en liten "fest". Var inte många där, men lika trevligt ändå tycker jag. Nästan trevligare faktiskt så man kan få höras själv, då man på fester varken knappt syns eller hörs för att det är så många där.

2014 - året som har gått

Beskriv året med tre ord.
Lycka, skratt och minnesfullt!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
When we dig for gold in the USA, let me take a selfie, all of me, din soldat,
gangnam style.

Vart reste du under 2014?
Endast till Habo och Linköping nångång och Finspång några gånger (om bara i Sverige, ej varit utomlands)

Vad har du blivit bättre på?
Att äta mer mat

Vad var extra bra?
Jag träffade mannen i mitt liv!

Lärde du känna några nya människor?
Ja min älskling då vi träffades under det året och sen fått lite kontakt med några i skolan

Bästa valet du gjorde?
Att jag blev tillsammans med Tobias, flyttade ihop och friade till honom!

Vad var din största framgång på jobbet 2014?
Jag jobbar inte

Största framgång på det privata planet?
Osäker

Vem saknade du?
En person jag sade upp kontakten med och min bror som jag inte träffat sen sommaren 2013.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Försöka ta tag i studierna på direkten istället för att skjuta upp på dom.

Tror du 2015 kommer bli lika bra?
Ja! Om inte ännu bättre med tanke på att Tobias och jag ska flytta till en större lägenhet precis bredvid skolan

Vad kommer du sakna från 2014?
Det ögonblicket jag träffade Tobias för första gången och den kvällen på skolans fest Trappan då vi umgås för första gången och det var då första kyssen skedde, samt den kvällen vi blev ett par.

Vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat så jag slipper börja det nya året med att ta igen. *Suck*

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och godis

Och så slutligen; dina planer inför 2015?
Flytten

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Plugga hårdare!

En gammal bild på mig och Tobias. Här hade vi inte varit tillsammans länge alls. Ca 2 månader kanske. Var iallafall i våras. Jag kommer se tillbaka till 2014 som det året då jag träffade Tobias, då vi träffades i början på året, i slutet av Februari. Det var vårat år kan man säga. Sen vi blev tillsammans 20 Mars har vi knappt varit ifrån varandra, så nästan under hela 2014 var vi tillsammans. 

Nyårsafton

Igår firade jag nyår med Tobias, hans familj och släkt. Det blev julmat, vi hade lite snöbollskrig, eller jag hade det, med Tobias och hans tre kusiner. Och sen åkte vi pulka. När vi kom in så badade en del jacuzzi, men inte jag då jag inte var sugen. Sen åt vi smörgåstårta och efter det blev det julklappsleken, både älskling och jag fick en hel del nödvändigheter till hemmet! Efter det kollade älskling och jag på fyrverkerierna på tolvslaget. Vi hånglade en minut innan tolv och efter tolv, för att få ett bra avslut på 2014 och en bra början på 2015, en bild som fanns på Facebook att man kunde göra.
Hur firade ni nyår? :)