Först regn, men sen kom solen

Världens finaste älskling
När vi fotade i Bankeryd igår var det först tveksamt om vi skulle gå ut på en promenad då det först regnade och var kallt så mina armar och ben frös. Men det hör sommaren till eller hur? Men sen kom solen fram och det blev varmt, så då gick vi ut och försökte ta vara på värmen.
Ikväll ska vi in till Jönköping för att kolla på Jurassic World. Vad ska ni göra? Annars blir det nog mest att bara hålla sig inne idag pågrund av dåligt väder som jag börjar bli trött på.
(UPPDATERING: Det blir bio i morgon istället)

Nedvärdera inte dig själv, du kan också

Jag blir så ledsen när jag läser om människor med olika psykologiska sjukdomar eller olika neuropsykologiska funktionshinder tvivla på sig själva när det gäller att lyckas här i livet. Eller någon som bara i överhuvudtaget gör det. För mig som har haft olika svårigheter så förstår jag, men varför skulle jag vara sämre än någon annan egentligen? Du som är en person som nedvärderar människor med svårigheter, vad är du att döma? Vad är du att bestämma vem som kan lyckas? Det finns människor utan svårigheter som inte lyckas. Mina svårigheter är svårigheter, inte förhinder. Lär dig skilja på svårt och omöjligt. Sluta nedvärdera dig själv. Du är inte sämre än oss "normala". Du har bara svårigheter du inte kan rå för, men låt det stanna där, att det endast är svårigheter, inte förhinder. Du kan ha dina svårigheter, dina diagnoser, men du är först och främst en individ med en jädrans massa förmågor och styrkor. Jag har fått frågor som "är det säkert du kommer klara det?" Varför skulle jag vara sämre än någon annan? Efter det har jag flera gånger visat att jag kan trots att jag har tvivlat på mig själv. Ställ dig frågan "varför skulle jag vara sämre än någon annan?" för den frågan är faktiskt väldigt bra och påverkar hur du ser på din egen framgång att lyckas. Iallafall har det påverkat mig, och jag kan slå vad om att du inte har svar på den frågan eftersom du är inte sämre än någon annan. Jag tror på dig.
 
 

Dagens outfit

Idag blev det en promenad med min älskling i Bankeryd (ligger utanför Habo) och det blev en hel del bilder som jag är extremt nöjd med. Både bilder på mig, min älskling och oss tillsammans. Såhär såg jag ut idag. Jeansväst, mjukisshorts (som tyvärr inte syns så jättebra då de är vita och det var sorligt ute, men väldigt sköna) och väska ifrån Ullared.