Crystal clear

Bjuder på Benjamin Ingrossos nya låt. Vad tycker ni? Själv så älskar jag den!
 
Ber verkligen om ursäkt för dålig uppdatering just nu. Känns som att allting bara går emot mig. Först krånglade systemkameran som jag ännu inte lämnat in på lagning än då jag inte har hunnit. Planen är att göra det nästa vecka. Men inte nog med det så fungerar inte min stationära dator längre och det är den jag har redigerat mina bilder på då den har fungerat bäst. Jag har en annan dator, en laptop, men den är alldeles för seg för att redigera i. Så jag försöker sälja den nu och spara pengar till en Macbook pro. Jag älskar verkligen att fotografera, redigera och blogga, men inget av det fungerar just nu och jag mår extremt dåligt över det och är orolig över att ni läsare ska försvinna. För jag vill verkligen satsa stort på min blogg med jättesnygga proffsiga bilder, långa inlägg och kontinuelig uppdatering. Hoppas bara att dom kan laga min systemkamera på garantin och att jag snart får ihop till en Macbook. Jag satsar på att kunna köpa den i slutet av Januari och då är förhoppningsvis min systemkamera lagad också och jag är tillbaka mer redo än någonsin.
 

Världsdiabetesdagen på Ullared

Igår anlände älskling och jag i Habo för att åka till Ullared idag med hans mamma och syster. Vi kom hem vid sex tiden nu ikväll och jag har legat och sovit pga för lite sömn i natt och jag är riktigt trött!

Idag är det Världsdiabetesdagen. Diabetesbloggerskan Sofia (diabetesia.se) hade ett event i Stockholm och det hade varit roligt att gå på det men Ullared har varit bokad länge. Förhoppningsvis kanske nästa år!

Idag stödjer vi diabetes och diabetiker lite extra genom att bära något blått. Tobias och jag fixade texter på våra blåa tröjor som vi limmade på. Texten lyder "jag bär blått för diabetes". Hur stödjer jag sjukdomen genom att bära blått fick jag en fråga då det enligt vissa människor så handlar det enbart om pengar. De undrar hur jag bidrar med pengar genom att bära en blå tröja. Blått är diabetesens färg. Sjukdomen har en blå cirkel. Många diabetiker skäms för sin sjukdom och gömmer den då de blir dåligt bemötta av ickediabetiker. Mobbning, kränkningar, hot, myter och felaktig fakta. Att jag som ickediabetiker visar mitt engagemang genom att bära en blå tröja som är diabetesens färg så visar det att de inte behöver skämmas för sin sjukdom för mig och att inte alla ickediabetiker är likadana, att det även finns ickediabetiker som faktiskt visar medkänsla för dom och inte bara behandlar dom illa. Dessutom visade jag tröjan med en tydlig text bland massa människor på Ullared och diabetes är vanligt så någon diabetiker såg säkert mig och tyckte det var fint gjort av mig. Att
jag engagerar mig för dom och visar medkänsla. Jag har fått extrem fina kommentarer från diabetiker som tycker det är fint gjort av mig. Hur är det att inte stötta sjukdomen? Idag tänker jag på er alla diabetiker. Jag må inte ge en stor summa pengar till forskningen men jag skulle om jag kunde, men jag visar mitt engagemang och stöd och medkänsla för er. Idag har jag burit mina diabetesarmband, min pin med den blåa cirkel på min jacka, tröjan och även skänkt pengar till diabetesforskningen. Jag vill bara säga hur grymma ni diabetiker är. Vilka hjältar och kämpare ni är! 💙Hår produkter från Yves Rocher

Idag efter vfun tog jag spårvagnen för att hämta ut mitt paket ifrån Yves Rocher innehållande en hårolja som har fått bra recensioner och full stjärnig poäng som är bra för frissigt och torrt hår som ger extra glans i håret, och ett annat medel som är bra för slitet hår. 

Detta behövs för mig då jag pga alla blekningar jag har gjort, har resulterat att jag har förstört mitt hår. Är ett mirakel att jag fortfarande har håret kvar på huvudet. Var hos en frisörsalong för några veckor sen och tre frisörer kände på mitt hår att det var typ gummigt och det känner jag själv. Samt är håret väldigt frissigt också, men likaså torrt.
Så vårda vårda nu.