Roligare jullov kunde man ju ha haft

Bjuder på en bild från i somras då jag inte har nya bilder just nu, men idag lämnade jag in systemkameran för reparation.
 
Ja, precis som rubriken säger. Jag började jullovet med förkyldning och slutade nästan den med magsjuka. Natten till nyårsafton blev jag magsjuk, så jag spenderade ensam och insolerad i ett rum. Jätterolig nyår verkligen.. Eller inte. Men men, det går inte att göra så mycket åt det. Jag åt knappt mat på tre dagar förutom lite yoghurt och banan. Ett förflutet med svårt med mat så är det inte så bra för mig. När jag började äta mat igen efter magsjukan så hade jag svårt för att äta och det är så än. Magen kurrar, men hjärnan är inte hungrig. Så när jag ska äta eller tänker på mat så mår jag illa. Enda det går att äta är popcorn, yoghurt och frukt, eller mat som jag verkligen älskar, men då blir jag mätt efter några tuggor. Det är som att magsäcken har krympt.
 
Annars har jag haft ett bra jullov. Jag fick en iPad i julklapp av älskling och hans familj! Så otroligt snälla! Och så var det ju Jul på Liseberg och det har varit shopping, så jag kan inte bara klaga.
Har ni haft en bra ledighet?
#1 / / Embla Sofia - Mamma, fotograf, DIY:

Fin bild :)

Svar: Tack :)
Emma