Crystal clear

Bjuder på Benjamin Ingrossos nya låt. Vad tycker ni? Själv så älskar jag den!
 
Ber verkligen om ursäkt för dålig uppdatering just nu. Känns som att allting bara går emot mig. Först krånglade systemkameran som jag ännu inte lämnat in på lagning än då jag inte har hunnit. Planen är att göra det nästa vecka. Men inte nog med det så fungerar inte min stationära dator längre och det är den jag har redigerat mina bilder på då den har fungerat bäst. Jag har en annan dator, en laptop, men den är alldeles för seg för att redigera i. Så jag försöker sälja den nu och spara pengar till en Macbook pro. Jag älskar verkligen att fotografera, redigera och blogga, men inget av det fungerar just nu och jag mår extremt dåligt över det och är orolig över att ni läsare ska försvinna. För jag vill verkligen satsa stort på min blogg med jättesnygga proffsiga bilder, långa inlägg och kontinuelig uppdatering. Hoppas bara att dom kan laga min systemkamera på garantin och att jag snart får ihop till en Macbook. Jag satsar på att kunna köpa den i slutet av Januari och då är förhoppningsvis min systemkamera lagad också och jag är tillbaka mer redo än någonsin.
 
#1 / / En Vän:

ETT LITET MEDDELANDE FÖR ATT BELYSA MOBBNING OCH STÖTTA DE UTSATTA:

Våren 2011 sade en 61-årig kvinna upp sig från sitt jobb på Prevent i Stockholm där hon arbetat i hela sitt liv för att Jessica Nilsson Frisk (1981-04-05) som ändå bara arbetade där i några år, tillsammans med sina kollegor hade hjälpt en utomstående, dömd kriminell narkoman att förtala och mobba kvinnans jämnårige son där på en oerhörd nivå bakom ryggen på henne under flera års tid. Bägge hade varit jättesnälla mot henne själva. Sonen hade precis önskat henne God Jul när allt uppdagades. När detta framkom, ljög Jessica även och påstod sig ha blivit hotad av sonen. Den nya VD:n sen endast två år, Maria Schönefeld, och även Jessicas egen chef Mats Quist, hjälpte gruppen sprida förtalet ytterligare när det hela slutligen framkom. De ljög sen ända till slutet när facket kom in för att hjälpa kvinnan. VD:n försökte t.o.m. lägga hela skulden på sonen för att ingen skulle få veta sanningen om mobbningen.

Den äldre kvinnan mådde så fruktansvärt av detta att hon först blev sjukskriven och sen sade upp sig. Hon hade då arbetat där i 41 års tid - ända sen hon var 19 år gammal, varit anställd längst av alla och hade bara fyra år kvar tills pensionen. Sonen var lätt förståndshandikappad, hade blivit mobbad hela sitt liv och mådde redan väldigt dåligt, det visste alla. Moderns jobb var det enda och sista ställe där han inte hade upplevt att folk var elaka mot honom och alltid hade känt sig trygg. Han hade hälsat på där ända sen han var liten.

Jessica själv stod helt utanför hela tiden. Var inte ens med på ett möte. Hon bad inte ens om ursäkt när kvinnan berättade hur fruktansvärt hon mått av hennes förtal och att det var det absolut värsta hon varit med om i sitt liv och den värsta mobbning sonen utsatts för.

Den då 50-årige narkomanen, som tidigare arbetat där som vaktmästare och som andra anställda visste brukade droger även på arbetstid, vägrade den nya VD:n veta något om med motiveringen att hon varken träffat honom eller ens visste vem han var. Han fortsatte därför besöka jobbet drogpåverkad även långt efter att kvinnan sagt upp sig och var lika välkommen fortfarande. Han är dömd och finns med i Lexbase.se. Prevent jobbar just för att skapa en bättre arbetsmiljö, få ned olycksfall och motverka mobbning. Nu drivs det av en ledning som hjälper utomstående kriminella narkomaner att förtala de anställdas barn.

Uppmanar alla som tar avstånd från mobbning och maktmissbruk mot de redan svaga och utsatta, att ta avstånd från www.prevent.se och dess ledning!