Hemsk upplevelse av ökade hjärtslag

Vaknade tidigt i lördags och tog två av kosttabletterna som ska göra att man orkar mer när man tränar. Förut har jag tagit en, men inte känt av så mycket förutom extra svettningar, så jag tänkte att jag tar två nu istället eftersom man får ta högst två st. Sen åkte vi iväg och tränade jag och sambon med hans mamma och hans syster. Jag fick en celsius. När jag har tränat så brukar jag bli extremt trött efteråt och må illa, men i lördags efter vi hade tränat så fick jag illamående, små yrsel, blev väldigt svag i kroppen och skakade väldigt mycket. Efter gymmet åkte vi till Erikshjälpen och jag klarade att vara där inne, men var inte alls sugen på att kolla där inne. Vi åkte sen till Godisfabriken och jag fick sitta kvar i bilen då jag kände mig värre och att jag inte alls skulle klara av att gå där inne. Blev väldigt besviken då jag hade längtat efter Godisfabriken och att få plocka på mig lite gott, men Tobias tog lite godis åt mig. Påvägen hem kände jag att jag blev mer yr och mer illamående. När vi väl kom hem så gick jag ner och la mig i sängen. Somnade i kanske sådär en kvart och när jag vaknade så mådde jag för ett kort stund mycket bättre, men sen så kom Tobias med mat och då mådde jag illa igen. Jag kände en sådan press att äta, men mådde så illa och tårarna bara rann. Det var potatisbullar, bacon och morötter. Morötterna var de enda jag fick ner och potatisbullarna gick inte att få ner då det bara vände sig i magen. Hade maten på tallriken hos mig i några timmar och förns då fick jag ner baconet, men potatisbullarna gick aldrig att få i mig. 
 
Fick springa på toaletten hela tiden för jag hade druckit så mycket. Celsius, mjölk och vatten. Efter flera timmar fattade jag att mitt mående måste bero på tabletterna jag tog tidigt på morgonen och celsiusen i och med att det är koffein i båda och min kropp är inte van vid så mycket koffein. Min kropp är inte van vid det alls knappt. Tobias kompis kom över och de satt på övervåningen. Jag blev rastlös och kände mig mycket bättre, så jag gick upp till dom. Jag var helt plötsligt hyperaktiv. Både Tobias och hans kompis kände att mitt hjärta dunkande väldigt snabbt. Vi tog sen en promenad då Tobias mormor och morfars hund var över hos Tobias föräldrars hus, så vi passade på att gå ut med honom. När vi var tillbaka så lyssnade Tobias på mitt hjärta igen och då dunkade det normalt igen.
 
Jag har varit mycket sjuk som liten och haft maginfluensa, kortvarig ätstörning, depressioner, förkylningar, smärtsamma huvudvärkningar, stukat fötterna ett antal gånger, åkt in till akuten för blindtarmen och vissa situationer då jag har varit sjuk har varit värre än andra och detta hemska som var i lördags är helt klart bland det värsta jag har varit med om. Jag visste knappt vart jag skulle ta vägen och tårarna bara sprutade i ren panik. Så tänk på det ni som använder livsvaror med koffein i, var försiktig! Jag var totalt klanting och tänkte inte alls på att det var koffein i tabletterna och celsiusen jag hade tagit. 
 

Barns roliga kommentarer

Tre dagar av VFUN har nu passerat och det går bra. Helt underbara ungar och roliga kommentarer! Redan första dagen när jag bara hade varit där en stund så var det barn som ville sitta bredvid mig, i mitt knä
och som skulle hänga på mina ben. Igår var det en pojke som frågade om jag har en bebis i magen och jag sa nej och fick till svar "men du är ju tjock". Haha, även om det kan såra, så låter det roligt.
Och igår innan jag skulle hem så var det en liten flicka som kom fram och sa "en kram", jag gav henne en kram och så sa hon "en puss" och hon fick en, och sen avslutade hon med "du luktar så gott". Haha, go unge!
 
Mosters lilla minsting

Min lilla syster

I lördags var jag på bio med min älskling och såg på filmen Min lilla syster.
Vi köpte godis till det då jag äter sötsaker på lördagar nu. Var perfekt med bio då. Efter det drog jag till gymmet så jag fick bort lite av det jag hade ätit på bion.
 
Filmen handlar om Stella som är precis på väg in i den spännande, men också så skrämmande, tonårstiden. Hennes storasyster Katja är en riktig talang inom konståkning. Stella gör allt för att försöka vara lik sin syster och på så sätt också försöka få lite mer uppmärksamhet av de ganska upptagna föräldrarna. Men Stella upptäcker att det är något som inte stämmer med Katja. När Stella konfronterar Katja tvingas hon in i en härva av utpressning, manipulation och lögner av sin syster. Stella blir rädd att det ska få förödande konsekvenser för familjen om hemligheten uppdagas. Min lilla syster är en film om drömmar som gått fel, syskonrivalitet och hur brutalt det kan vara att växa upp som ung tjej idag.
 
Filmen var helt underbar tycker jag och Amy Diamond gjorde en lysande insats! Jag visste att hon var en bra sångerska, men efter den här filmen så vet jag att hon kan skådespela också! Och jag ser henne med helt nya ögon. Det kändes så äkta när hon skulle spela en syster med ätstörning.
 
Även om jag inte vet hur det känns att leva med svåra ätstörningar (att leva med det konstans) så vet jag ändå hur det känns lite av det då jag 2007 inte åt någonting knappt på två veckor. Jag gick ner 7 kg och svimmade tillslut. Trots att det var en kortvarig ätstörning så vet jag hur det känns att ha den känslan då man verkligen inte kan äta för man mår illa då. Skillnaden är bara när en person har anorexia så får dom panik och ångest när de får mat i sig i rädsla att de blir överviktiga. Så var det inte för mig. Jag mådde bara dåligt och var inte hungrig och mådde därför illa när jag åt. Det hade ingenting med utseendet att göra. Med det vill jag säga att jag vet inte hur en med en riktig ätstörning känner sig, men jag känner igen den biten då man aldrig känner sig hungrig och mår illa när man tänker på mat och under tiden man försöker äta och hur det tar emot att stoppa något i munnen. Jag hade innan dessa två veckor och även efteråt haft perioder då jag mått illa av mat och tanken av det. Jag kan vara utan mat i en hel dag utan problem och ofta har det blivit så att jag inte ätit på en hel dag, men mest förr, vilket har lett till att jag blivit van att vara utan mat och jag är inte längre hungrig och då har det varit svårt att äta igen, men det har bara varit kortvarigt. När jag har försökt gå ner i vikt, så nämner några dieten 5:2 för mig som ett tips, men jag bör inte köra den, för jag äter redan för lite. Ca 2-3 måltider om dagen, ibland mindre. Så jag bör äta mer, inte tvärtom, speciellt nu när jag börjat träna också.